Fisioteràpia esportiva

Ajudem a esportistes de tots nivells a prevenir lesions i millorar el rendiment amb tractaments personalitzats i una gamma completa de serveis.

Fisioteràpia esportiva

Ajudem a esportistes de tots nivells a prevenir lesions i millorar el rendiment amb tractaments personalitzats i una gamma completa de serveis.

Recupera la teva fortalesa. Fisioteràpia esportiva d’elit per al teu òptim rendiment.

La fisioteràpia esportiva és la branca de fisioteràpia que va dirigida a tota persona que practica esport, ja sigui amateur, de base o d’alt rendiment.

Esport i fisioteràpia, fisioteràpia i esport, dues paraules tan necessàries i tan estretament relacionades…

T’ajudarem a aconseguir els teus objectius esportius, a minimitzar al màxim el risc de lesió, i a recuperar-te quan més el necessitis.

A Pugibet Fisioteràpia disposem de serveis com l’hidroteràpia, punció seca, exercici terapèutic, teràpia manual, massatge esportiu i fins i tot magnetoteràpia que ens permeten adaptar i personalitzar el tractament a cada pacient, aconseguint els millors resultats.

Preguntes freqüents

Puc programar una cita de consulta gratuïta per a avaluar les meves necessitats específiques?

Sí, oferim consultes inicials gratuïtes perquè puguis explicar-nos les teves preocupacions, objectius i necessitats. És una excel·lent manera de conèixer-nos i obtenir més informació sobre com podem ajudar-te. Pots sol·licitar un cita inicial gratuïta fent clic aquí i seleccionant l’opció “Avaluació inicial gratuïta“.

Què és la fisioteràpia esportiva i en què es diferencia de la fisioteràpia convencional?

La fisioteràpia esportiva s’enfoca en el tractament de lesions i afeccions relacionades amb l’activitat física i l’esport. A diferència de la fisioteràpia convencional, se centra en les necessitats específiques dels atletes i persones actives, incorporant tècniques d’avaluació i tractament adaptades a la pràctica esportiva. A més, la fisioteràpia esportiva cerca no sols la recuperació, sinó també la prevenció de lesions.

Quins són els beneficis de la fisioteràpia esportiva per a atletes i persones actives?

La fisioteràpia esportiva ofereix una sèrie de beneficis clau, que inclouen la recuperació més ràpida de lesions, l’augment del rendiment, la prevenció de lesions futures, el maneig del dolor i la millora de la mobilitat. El nostre enfocament personalitzat s’adapta a les teves necessitats específiques perquè puguis tornar a la teva activitat física de manera segura i efectiva.

Com puc saber si necessito fisioteràpia esportiva o si puc beneficiar-me d'altres serveis?

Abans de començar, realitzarem una avaluació inicial exhaustiva per a determinar les teves necessitats. Sempre recomanem una consulta inicial per a discutir les teves preocupacions i objectius, i a partir d’aquí, dissenyarem un pla de tractament personalitzat que s’adapti a les teves necessitats específiques.

Quins tipus de lesions o afeccions esportives tracteu?

Tractem una àmplia gamma de lesions i afeccions esportives, que inclouen esquinços, distensions musculars, tendinitis, fractures per estrès, lesions de lligaments, problemes de la columna vertebral i molt més. El nostre enfocament integral s’adapta a les necessitats individuals de cada pacient.

Quin és el procés d'avaluació inicial i diagnòstic?

Durant l’avaluació inicial, realitzarem una revisió del teu historial mèdic, realitzarà proves físiques i avaluarà els teus símptomes. Això ens permetrà diagnosticar amb precisió la teva afecció i dissenyar un pla de tractament específic per a tu.

Quines tècniques i enfocaments de tractament utilitzen en la fisioteràpia esportiva?

Utilitzem una varietat de tècniques de tractament, que inclouen teràpia manual, exercicis terapèutics, hidroteràpiadiatèrmia, modalitats de rehabilitació, estiraments específics i tècniques d’enfortiment. Personalitzem el teu pla de tractament per a garantir la màxima eficàcia i comoditat.

Quant temps dura una sessió de fisioteràpia esportiva i quantes sessions podrien ser necessàries?

La durada d’una sessió pot variar segons les teves necessitats individuals, però generalment dura al voltant de 50 minuts. La quantitat de sessions necessàries dependrà de la gravetat de la teva afecció, però treballarem amb tu per a establir un pla de tractament que sigui realista i efectiu.

Ofereixen programes de rehabilitació personalitzats?

Sí, els nostres programes de rehabilitació són completament personalitzats per a satisfer els teus objectius i necessitats específiques. Treballem en estreta col·laboració amb tu per a garantir que aconsegueixis una recuperació completa i una òptima funció física.

Altres serveis

Punció Seca

La punció seca és una tècnica eficaç en fisioteràpia que utilitza agulles per eliminar punts gatell musculars, millorant el dolor, el flux sanguini i la recuperació.

Veure més

Hidroteràpia

La hidroteràpia és una teràpia aquàtica eficaç per millorar la recuperació i el benestar físic. Aprofitem les propietats de l’aigua per a tractaments relaxants i rehabilitadors.

Veure més

Diatermia

La diatermia, és una teràpia física que promou la recuperació de teixits danyats sense anestèsia ni radiació. La radiofreqüència de 448KHz millora la circulació, redueix la inflamació i alleugereix el dolor

Veure més

Exercici terapèutic

L’exercici terapèutic és fonamental en la recuperació i millora de la salut. Personalitzem programes d’entrenament per a cada necessitat, potenciant la seva eficàcia.

Veure més

×